38-годишният Бане М., по прякор Мане Шефа, е закопчаният с

...
38-годишният Бане М., по прякор Мане Шефа, е закопчаният с
Коментари Харесай

Спецакцията в Слънчев бряг закопчала Мане Шефа, близък с наркобоса Стефан Бонев-Сако

38-годишният Бане М., по прякор Мане Шефа, е закопчаният с кока и трева дилър в Слънчев бряг, написа Флагман.бг. Арестуваният мъж е много известна фигура в столичния ъндърграунд.

Мургавият Мане гравитирал към циганския наркобос Стефан Бонев-Сако. В края на 2014 година Шефа е разгласен за общодържавно търсене, откакто съумял да се избави от ареста поради спецакция против ОПГ за рекет след изтезания и закани на проститутки. Тогава зад решетките попадат околните лейтенанти на Сако – Стефан Гевгелийски и Андрей Начев.

Името на първия нашумя още веднъж единствено преди броени дни след разбиването на бандата на сина на Йоско Костинбродския – Иван. От прокуратурата оповестиха, че групата подготвяла убийствата на прокурори и висши служители на реда, като поръчките идвали тъкмо от Гевгелийски. На него се приписва и зверския побой над светилото в ортопедията и травматологията проф. Стефан Станчев, както и поръчката за убийството на надзорник от Софийския затвор.

Припомняме, че Мане беше закопчан през вчерашния ден, след обяд в квартирата си в Слънчев бряг след блестяща акция на чиновниците чиновници от Районно ръководство - Несебър и Главна дирекция „ Национална полиция “.

Полицаите щурмували квартирата на Шефа, която се намирала в дребен фамилен хотел на пъпа на най-големия ни морски курорт. Те незабавно закопчали престъпно проявения и осъждан мъж, откакто иззели 13 пликчета кока и 35 пакета с трева, очевидно подготвени за продажба на чужденците в Слънчев бряг.


Мане очевидно е решил да се препича на плажа, до момента в който " зарежда " туристите на Слънчака
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР