38-годишната кралица на красотата и модел Кристина Йоксимович бе намерена

...
38-годишната кралица на красотата и модел Кристина Йоксимович бе намерена
Коментари Харесай

Разчленена и смляна в блендър от съпруга си: Брутално убийство на финалистка от Мис Швейцария

38-годишната кралица на хубостта и модел Кристина Йоксимович бе открита мъртва в дома си в Бининген, покрай Базел, Швейцария, през февруари тази година. Към днешна дата управляващите разкриха детайлности за бруталното закононарушение, което е било осъществено от брачна половинка на хубавицата.

Според локалния информативен бюлетин BZ Basel, 41-годишният мъж на име Томас е имал тъжба за освобождение от ареста, отхвърлена от Федералния съд в Лозана в сряда, откакто съгласно известията той е признал, че е умъртвил жена си, от която има две деца.

Изданието написа, че той е признал за убийството по време на следствен опит през март като твърди, че е било при самозащита, откакто тя го е нападнала с нож.

Решението на съда обаче гласи, че Йоксимович е била удушена до гибел. В отчета от аутопсията, включен в решението, се споделя, че тялото ѝ по-късно е било разчленено в перално помещение с трион, нож и култивиран ножици. В допълнение елементи от тялото са били „ смлени “ в блендер и разтворени в химически разтвор.

Съобщава се, че Томас, който е швейцарски жител, е бил задържан ден откакто останките ѝ са открити от „ трети човек “, съгласно изданието Blick, представено в Скай Нюз.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР