38-годишната Карла Соуза обяви, че тя и съпругът й Маршал

...
38-годишната Карла Соуза обяви, че тя и съпругът й Маршал
Коментари Харесай

Звездата от „Как да се измъкнеш за убийство“ Карла Соуза ражда бебе номер три със съпруга си Маршал Дж. Тренкман след „маратонско“ 33-часово раждане

38-годишната Карла Соуза разгласи, че тя и брачният партньор й Маршал Дж.. Тренкман, на 41, са новите родители на момиченце, което взеха решение да кръстят Джулия. наети, с цел да обезпечат насоки и поддръжка на жена по време на раждането, за поддръжката им по време на изтощителното тестване.

'Огромна признателност към моя необикновен доктор Шамса, който освен беше ангел-пазител за моята вагина, само че и ме преведе през три бременности с берекет и грижа. Ти си моят shero!' стипцата Как да се размине с ликвидиране продължи.

„ Огромна обич към моята цеви, Талита, същинската MVP, която подсигурява, че пътуването ни е изпълнено със мощ, храброст и най-страхотните плейлисти за поклонение. Без теб, Талита, може би към момента раждаме! “ призна тя.

Благородната признателност не свърши дотук, откакто тя продължи да благодари на брачна половинка си за цялата му поддръжка, която от звука, беше доста нужен по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР