38-годишна жена в Гоце Делчев стана жертва на измама и

...
38-годишна жена в Гоце Делчев стана жертва на измама и
Коментари Харесай

Все по-млади увисват на ало-въдицата: 38-годишна жена подари 30 хил. лева

38-годишна жена в Гоце Делчев стана жертва на машинация и е ощетена с близо 30 000 лева, заяви пресцентърът на Областната дирекция /ОД/ в Благоевград.

Пострадалата е съобщила на полицията в града, че на 3 януари към 12:50 часа на същата дата непознато за нея лице, което се е показало за полицейски чиновник, й изискал парична сума като подпомагане за залавяне на телефонни измамници. На пострадалата е нанесена вреда на приблизителна стойност към 30 000 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград, приканва жителите за нараснало внимание и демонстрация на подозрителност във връзка с лица, които посредством телефонно позвъняване ги вкарват в подвеждане за приемане на парични суми.

За попречване на сходен тип закононарушения, при положение на телефонно позвъняване, при което е поискана парична сума, персонални данни /име, ЕГН или адрес/ или банкови сметки, е належащо жителите незабавно да се свържат с близки, родственици или съседи и неотложно да позвънят на тел. 112, който се избира гратис.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР