38-годишна жена от град Баня, Карловско, роди 12-то дете навръх

...
38-годишна жена от град Баня, Карловско, роди 12-то дете навръх
Коментари Харесай

38-годишна жена роди 12-то дете на Осми март

38-годишна жена от град Баня, Карловско, роди 12-то дете точно на Осми март.

Детето е пето в домакинството на Веска Лулчева и брачна половинка ѝ Димитър. Другите седем са дадени за развъждане в обществени домове, описа bTV. Плановете и за това бебе, момченце, били да бъде оставено в дом, само че майката счела за знак специфичния ден, на който се родило, и решила да го отгледа у дома.Искали аборт, само че по този начин и не събрали 500 лв., колкото били нужни за процедурата.

Велка и брачният партньор ѝ живеят в къща чартърен в Баня. Тя гледа децата и се занимава с полска работа, той работи като строител, когато има кой да го ангажира.

Случило се по този начин, че този път контракциите изненадали майката и се наложило да роди не в болница, а на улицата. Всичко стана бързо, за към 20 минути, беше доста ужасно, споделя дамата. Повикала мъжа си, а той звъннал за кола за спешна помощ, само че до момента в който дойде незабавният екип, момченцето към този момент било родено. То тежи 3 кг и е в положително здраве.

„ Аз съм човек на 33 години. Гледал съм животни, израждал съм крави и почти съм осведомен с нещата... Такова нещо не съм виждал. Тръпката е доста огромна. Който не го е изпитал, не знае “, споделя Димитър след шока.

Веска е българка. Съседите я разказват като добър и радушен човек. 

Жената твърди, че получава едвам 100 лв. месечни помощи за четирите си деца, тъй като някой я направил, без знанието ѝ, притежател на компании, които източвали Данък добавена стойност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР