38-годишна жена е пострадала при пътен инцидент снощи по пътя

...
38-годишна жена е пострадала при пътен инцидент снощи по пътя
Коментари Харесай

Жена пострада при инцидент с камион край село Панайот Волов

38-годишна жена е потърпевша при пътен случай нощес по пътя Шумен- Силистра, до село Панайот Волов, оповестиха от полицията.

Сигнал за произшествието бил признат малко преди 23.00 ч. Съобщено било, че е зародила злополука межди тежкотоварен и лек автомобил. Към мястото на случая са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ.

Изяснено било, че лидер на лек автомобил " Фолксваген Пасат " с молдовки регистрационен номер - 38-годишна жена от Молдова навлязла в лентата за насрещно придвижване, и се блъснала челно в идващия насрещно товарен автомобил " Мерцедес " с прикачено ремарке и украинска регистрация.

 Инцидентът е станал през нощта dariknews.bg

Малко по-късно в спрелия товарен автомобил се блъснал лек автомобил " Рено Сценик " с румънска регистрация. В МБАЛ-Шумен е откарана 38-годишната жена, която била зад кормилото на " Фолксваген " -а. Настанена е за лекуване в болничното заведение с фрактури на десен гален, лява ръка и на три ребра вляво.-->

Водачите на трите автомобила са тествани с дрегер за алкохол, съществуване не е  открито.

Към момента придвижването по пътя Шумен - Силистра се реализира през обходен маршрут Шумен - село Струйно - Хитрино. Полицейски екипи контролират придвижването,молят водачите да се движат с нараснало внимание.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР