38-годишна чужденка, постоянно пребиваваща у нас, бе призната за виновна

...
38-годишна чужденка, постоянно пребиваваща у нас, бе призната за виновна
Коментари Харесай

Присъда за чужденка, крала алкохол и шоколад от супермаркети във Варна

38-годишна чужденка, непрекъснато пребиваваща у нас, бе приета за отговорна в това, че през интервала от 4 януари до 27 март предходната година, в изискванията на продължавано закононарушение, лишила непознати движими движимости, благосъстоятелност на търговски сдружения.

Самата кражба е осъществена по еднакъв метод, с две обособени действия, от огромни супермаркети във Варна. При всеки от обособените случаи подсъдимата отнемала пакетирани артикули – бурканчета течен шоколад или алкохолни питиета, които скривала в раницата и багажа си, като напускала касовата зона без да заплаща нищо. При втория случай, след обзор на записите от видеокамерите и инспекция на изхода на магазина, подсъдимата била засечена с общо 5 бутилки с уиски от разнообразни марки, като тогава се пробвала да избяга от охранителите със откраднатите артикули. Отнетите движимости са на обща стойност за близо 400 лв. и казусът е незначителен.

38-годишната жена е неосъждана до момента. За осъществената при продължавано закононарушение кражба, съдът й наложи наказване от 3 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР