38-годишна бременна украинка е била нападната в центъра на Варна,

...
38-годишна бременна украинка е била нападната в центъра на Варна,
Коментари Харесай

Пиян нападна и удари в лицето бременна украинка във Варна

38-годишна бременна украинка е била нападната в центъра на Варна, предава NOVA. Жената е изкарвала парите си като махленски музикант,. Минувачвъв очевидно нетрезво положение започналда я наскърбява, а по-късно я ударилв лицето. На помощсе притекли няколко младежи, коитоуспели да задържат нападателя, до момента в който дойде полицията.

„ Свирех на бандура – национален украински инструмент, когато мъжът се приближи и просто ме попита от кое място съм. Аз му отговорих, че съм от Украйна, от Запорожие. След това тойми сподели на ухо: " Ти си от Украйна? " и стартира да ме наскърбява. След това ме удари мощно в лицето и се опита да избяга. Веднага оставих инструмента и споделих на хората към мен: " Моля, задръжте този човек ". След това се обадих в полицията ", описа пострадалата Татяна Юрина.

По думите ѝ в близост имало няколко младежи, които се намесили и задържали нападателя.

„ Заедно изчакахме идването на полицията. Преживях голям стрес. Тъй като съм бременна, се тормозих първо за детето си. Отидох до болничното заведение на обзор и за благополучие ми споделиха, че всичко е обикновено. Наистина нямам пояснение за какво този човек постъпи по подобен метод. Нищо не съм направила, с цел да го подразня, само че забелязах, че беше доста пийнал. Може би това го е подразнило по някакъв метод. Не знам какво да кажа на този човек. Той просто беше несъответстващ и се надявам да получи заслужено наказване за своята постъпка ”,допълни тя.

Нападателят е 44-годишен мъж без престъпни прояви.

„ Задържан е за 24 часа. Започната е инспекция за хулигански дейности ”, казаначалникът на " Охранителна полиция " към ПървоРУ - Варна основен контрольор Иван Димитров. Той посочи, че мъжът е приказвал на рускипри задържането си.

„ След това установихме, чее български жител с български паспорт ”, акцентира основен контрольор Димитров. По думите му, в случай че бъде приет за отговорен, нападателят е застрашен от до 2 години отнемане от независимост или пробация и публично неодобрение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР