38-годишен турски гражданин, издирван в родината си за убийство, е

...
38-годишен турски гражданин, издирван в родината си за убийство, е
Коментари Харесай

38-годишен турски гражданин, издирван за убийство, е задържан в Шумен

38-годишен турски жител, търсен в родината си за ликвидиране, е арестуван в Шумен, оповестиха от полицията в града и от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Турчинът с букви Г.В. е открит и арестуван вчела при планувана полицейска интервенция в ранните следобедни часове. Той бил спрян за инспекция на ул. “Добруджа “ от криминалисти от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. Мъжът показал подправено удостоверение за ръководство на МПС и подправена персонална карта, издадени по словенски пример на името на друго лице. Изготвена е графическа експертиза, която посочила, че употребените документи са неистинен. Случаят е докладван на дежурен прокурор в районна прокуратура - Шумен, дейностите по следствието не престават под негов контрол.

В рамките на деня 38-годишният турски жител ще бъде притеглен към наказателна отговорност за осъщественото от него закононарушение по член 316, по отношение на член 308, ал.2, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, както и за това, че минал нерегламентирано границата на Република България на неустановено място и без позволение на граничните управляващи, споделиха от прокуратурата.

Той остава арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.  Предстои да бъде импортирано в съда искане за „ задържане под стража “ на Г.В.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР