38-годишен мъж от село Крушари е задържан за срок до

...
38-годишен мъж от село Крушари е задържан за срок до
Коментари Харесай

Непоправимо пиянде от добричко село остава в ареста

38-годишен мъж от село Крушари е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Варна по отношение на досъдебно произвеждане за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол при изискванията на повторност. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на него - " задържане под стража “, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

При рутинна инспекция на лек автомобил, движещ се по улица в град Добрич, било открито, че лидерът му – С.С. на 38 години не е в съответно положение. При направения му тест за приложимост на алкохол на място се оказало, че мъжът седнал зад кормилото на транспортното средство след запой. Концентрацията на алкохол в издишания от него въздух била  2,28 промила.

Мъжът бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи и по случая било формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич.

В хода на следствието било открито, че обвиненият към този момент бил осъждан за същото закононарушение през 2020 година, когато бил заловен да кара кола с 1,53 промила в издишания въздух.

Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР