38-годишен мъж от Горна Оряховица е прострелян със стоп патрони

...
38-годишен мъж от Горна Оряховица е прострелян със стоп патрони
Коментари Харесай

Полицай простреля крадец в Горна Оряховица

38-годишен мъж от Горна Оряховица е прострелян със стоп патрони от чиновник на реда, откакто бил сгащен на мястото на престъплението. Екшънът се разиграл преди обед в събота, когато потърпевшият и негови съучастници влезнали да крадат във фирмена постройка в железничарския град.
Крадците задействали сигнално-охранителната система на обекта и на мястото пристигнали гардове на частна охранителна компания. Те забилязали, че има нарушаване и малко след 11 часа подали сигнал в полицията. При обход в двора на предприятието служителите на реда забелязали група от 3-4 роми. Докато единият еднообразен се опитвал да ги спре за инспекция, от постройка изскочил още един крадец, блъснал другия служител на реда и тръгнал да бяга. Полицаят създал един сигнален изстрел, само че крадецът не спрял. Тогава последвали още изстрели със стоп патрони, които го свалили на земята. 38-годишният мъж е прострелян в региона на кръста и краката. Откаран е в регионалната болница във Велико Търново с повърхностни пострадвания и без заплаха за живота, прецизираха от полицията.
На мястото на екшъна в региона на гарата и кв.Калтинец пристигнали подкрепления, които оградили региона. До момента са арестувани трима от бандата, търсят се още двама. Всички са от Горна Оряховица, споделиха от ОДМВР - Велико Търново.
Образувано е следствено дело за стрелбата от униформения.
Ще бъде формирано и досъдебно произвеждане против шайката роми.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР