38-годишен мъж, който бе обявен от полицията в Горна Оряховица

...
38-годишен мъж, който бе обявен от полицията в Горна Оряховица
Коментари Харесай

Гурбетчия се върна от Холандия да се предаде, защото похитил изгората си

38-годишен мъж, който бе разгласен от полицията в Горна Оряховица за интернационално търсене, се завърна от гурбет в Холандия по собственица самодейност и бе арестуван на летището в столица.

На 3 април прокуратурата е повдигнала обвиняване на Яшар А. с мярка за неотклонение „ подписка “. Той се признал за отговорен,че похитил някогашната си другарка Антоанета на 22 февруари тази година.Обадил се на юрист от чужбина, който го посъветвал да се върне и да признае виновността си,за да се желае съглашение с обвиняването.

Преди време, когато били гаджета, Яшар дал на младата жена крупна сума пари в евро и по-късно си ги изискал назад.Антоанета обаче не му ги прибирала и към този момент фамилният Ромео решил да я накаже.

В злощастния ден решил да я примами като я поканил на среща в къщата си в лясковското село Добри дял. Когато дамата се появила, той я завързал със сезал за леглото, залепил устата и с тиксо,заключил я и си тръгнал.След това
отпътувал за Холандия,където работел като цветар.

След няколко часа, похитената жена сама съумяла да се освободи от примката и захванала да крещи за помощ. Виковете и били чути от съседи в селото, които се обадили на тел. 112. Пред криминалистите Антоанета разказала какво тъкмо се случило и по какъв начин отказала връзка на Яшар,но не споделила за желаните пари.

Веднага полицията в Горна Оряховица тръгнала по дирите на мъжа, само че той не бил открит. Предполага се, че още като се разчуло за издирването, той е минал Дунав мост и е дошъл в Холандия макар възбраната да напуща страната. Там било неговото семейство и част от роднините му.

С Антоанета имали връзка от известно време, тя също била на гурбет, само че не знаела, че нейният любовник е женен и има деца. След като схванала, тя решила да постави завършек на връзката, само че влюбеният Ромео не бил склонен.След това почнал да я притиска да му върне крупната сума пари, каквато тя нямала. По време на срещата им в Добри дял Яшар и подарил скъпи движимости, само че тя отново не склонила да продължат техните интимни връзки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР