37 -За“ , 1 –Въздържал се“ и 0 - Против“

...
37 -За“ , 1 –Въздържал се“ и 0 - Против“
Коментари Харесай

На сесия на ОбС-Благоеград: Избраха д-р Д. Димитров за временен директор на МБАЛ

37 -„ За “, 1 –„ Въздържал се “ и 0 - „ Против “ е резултатът от гласуването на общинските съветници, по отношение на покана от Магдалена Симеонова, ръководител на съвета на шефовете на " Многопрофилна болница за интензивно лекуване – Благоевград “ АД и писмо с вх. № ЕО-Б-147/12.01.2024 година от проф. Христо Хинков, министър на опазването на здравето, касаеща избора на краткотраен шеф до провеждането на състезанието.

От писмото на министъра на опазването на здравето излиза наяве, че за шеф се предлага доктор Димитър Димитров.

Местните парламентаристи упълномощиха своя представител Мария Гошева, да гласоподава със " За “ за кандидатурата на доктор Димитров.

На днешното постоянно съвещание на Общински съвет Благоевград бяха сложени 41 решения, като при започване на съвещанието кметът Методи Байкушев отдръпна две от предложенията си, а точно приемането на Стратегия за ръководство на общинската благосъстоятелност на Община Благоевград за интервала 2023-2027 година и приемане на Годишна стратегия за ръководство и предписание с парцелите - общинска благосъстоятелност на Община Благоевград за 2024 година

Единодушно за представител на Община Благоевград в общите събрания на съдружниците и акционерите на комерсиално сдружение „ Прима инвест “ бе определен още веднъж Георги Иванов, а за „ Бодрост “ АД гласовете на 40 –сет общински съветници бяха за Ваня Кромбоа.

Предложението, по отношение на приемане на Правилник за организацията и активността на публичния медиатор на територията на община Благоевград бе върнато за разглеждане още веднъж в комисиите на Общински съвет.

С 38 глас „ За “ локалният парламент даде единодушие за закупуване на здравна инсталация за лапароскопска хирургия за потребностите на Специализирана болница за интензивно лекуване по онкология „ Свети Мина “ ЕООД гр. Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР