37 СУ Райна Княгиня в район Люлин вече е с

...
37 СУ Райна Княгиня в район Люлин вече е с
Коментари Харесай

37 СУ Райна Княгиня вече е с изцяло обновена сграда и въведени мерки за енергийна ефективност

" 37 СУ " Райна Княгиня " в регион " Люлин " към този момент е с напълно актуализирана постройка и въведени ограничения за енергийна успеваемост.

Очакваният резултат е 30% понижение на потреблението на сила, като спестените средства остават за учебното заведение и децата.

 Общо 147 учебни заведения и детски градини в София са с напълно изпълнени ограничения за енергийна успеваемост – това е резултатът от поредните ни политика за рационализация на просветителната среда и екипната ни работа с кметовете на региони и шефовете.

 През последната година 10 софийски учебни заведения съумяха да защитят финансиране по програмата на МОН за енергийна успеваемост, а 2 учебни заведения обновяваме с средства от стратегия " Региони в напредък ".

37 СУ е най-старото учебно заведение в регион " Люлин " и постройка със 100-годишна история. Затова започнахме първо със строителството на физкултурен салон, какъвто учебното заведение нямаше, по-късно подменихме дограмата и беше ремонтиран покрива ", заяви кметът Фандъкова.

 width=

 width=

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР