37-странично досие в Окръжния съд на САЩ във Вашингтон в

...
37-странично досие в Окръжния съд на САЩ във Вашингтон в
Коментари Харесай

Тръмп иска да оспори отново резултатите от 2020 г. в процеса за подривна дейност в изборите

37-странично досие в Окръжния съд на Съединени американски щати във Вашингтон в понеделник изисква от прокурорите да показват планини от документи към „ въздействието на задгранично въздействие “ и „ фактически и опити за компрометиране на изборната инфраструктура “, както и доказателства за хипотетични „ политически пристрастия “.

Съдебни зали, чиновници на изборите и основният прокурор на господин Тръмп и съветникът на Белия дом, наред с други, неведнъж са отхвърляли концепцията, че необятно публикуваната машинация повлия на резултата от изборите, които той загуби. Специалният прокурор на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати Джак Смит твърди, че господин Тръмп е пренебрегнал тези констатации в своята акция в няколко щата, с цел да обърне резултата.

Дали господин Тръмп „ в действителност е вярвал, че изборите са били откраднати “ е въпрос за правосъден развой, пишат юристите му. Но те настояват, че делото против него е политически стимулирана интрига за задържането му от Белия дом през 2024 година и че не е било „ безразсъдно “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР