37-годишният Сербест О. получи осъдителна присъда. На 06 август 2017

...
37-годишният Сербест О. получи осъдителна присъда. На 06 август 2017
Коментари Харесай

Мъж се скара с жена си и запали жилището им

37-годишният Сербест О. получи неоправдателна присъда. На 06 август 2017 година в с. О., общ. Кърджали, мъжът запалил съзнателно апартамент и имущество на забележителна стойност. Магистратите са му наложили наказване „ отнемане от независимост “, като той отива зад решетките 12 месеца при първичен „ общ “ режим.

По делото е открито, че три дни преди действието Сербест О. се скарал със дамата, с която живеел на брачен начала и отишъл да живее в жилище, закупено от двамата в селото.

На 06 август 2017 година той бил самичък в жилището, използвал алкохол и запалил възглавница в хола. Оставил я върху дървената секция. След това запалил дивана и се обадил на жена си, с цел да й каже какво е направил. Тъй като пожарът почнал да се разраства бързо, напуснал жилището и оставил ключа за него на съседите.

Изпратените на адреса пожарни коли изгасили огнената буря. Установено е, че нанесените имуществени вреди са за общо 21 000 лв.. Присъдата е влезнала в действие и следва осъществяването й. Горепосоченото действие е било осъществено в изпитателния период по предишна условна присъда на Сербест О. За прилагане на неистинен диплом за приблизително обучение пред чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР