37-годишният Минко Минков е бил зад волана на джипа Порше,

...
37-годишният Минко Минков е бил зад волана на джипа Порше,
Коментари Харесай

Джигитът с поршето в Кючука, помлял трима души, празнувал до сутринта имен ден

37-годишният Минко Минков е бил зад кормилото на джипа " Порше ", предизвикал мелето на ул. " Александър Стамболийски " в неделя по обед.

Водачът се е опитал да изпревари две коли, навлязъл в насрещното се врязал поредно в дърво и махленски дирек. При удара прекършеното дърво паднало върху трима пешеходци, които са ранени. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче.

Мъжът беше търсен от полицията, откакто избяга от мястото на злополуката. Късно вечерта нощес той се е явил в Пето районно управление (на МВР) и е арестуван период до 24 часа. Тестът му за приложимост на опиати дал позитивен резултат, като реагирал на кокаин. Взета му е кръвна проба за химиечески разбор. По формираното досъдебно произвеждане работят проверяващи от Първо районно управление (на МВР), на чиято територия стана произшествието.
свързани новини4145на 15.11.20215090на 15.11.2021
Джипът " Порше " е благосъстоятелност на пловдивската компания " Корект Инвест ", само че го карал Минков. Предишната вечер той чествал имения си ден с другари, оповестява " Трафик нюз ". Купонът траял до сутринта, а по-късно той тръгнал с две от гостенките си да се прибира. По пътя изгубил надзор над колата и помел колите, дървото и стълба.

Минков е прекарал известно време в чужбина, живял е в Германия. Според негови познати е работил в строителството, само че се е върнал откакто имал проблеми с правораздаването там.

По делото е осъществен оглед на местопрестъпление, разпитани са очевидци, както и пасажерите в поршето. Иззети са записи от охранителни камери. Продължават дейностите по следствието с разпити на очевидци. Предстои да се съберат документи по отношение на оказаната здравна помощ н и да се откри с назначение на здравна експертиза характера и типа на породените им телесни повреди. Предстои назначението на автотехническа и автооценителна експретизи, защото следва да се откри механизмът на пътното произшествие, респективно осъществените нарушавания по Закона за придвижване по пътищата от участниците в него. Следва да бъде назначена химическа експертиза на кръвната проба на водача и оглед на приобщените по делото записи на охранителни камери. Действията по следствието не престават.
свързани новини6339на 14.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР