37-годишният Михаил Станчев вече е с повдигнато обвинение за убийство

...
37-годишният Михаил Станчев вече е с повдигнато обвинение за убийство
Коментари Харесай

От последните минути: Стрелецът от Слънчев бряг издаде скандални подробности за отношенията между Симона и Миджурина

37-годишният Михаил Станчев към този момент е с повдигнато обвиняване за ликвидиране и опит за ликвидиране. Наказанието за това закононарушение е 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор, и пожизнен затвор без право на подмяна. Мярката му за неотклонение ще се гледа във вторник, в Бургаския областен съд, заяви окръжният прокурор Георги Чинев, представен от в. “Труд ”.
 

Станчев към този момент е разпитан и е признал, че е причинителят. Пред проверяващите разказал, че бил обзет от дива ревнивост. Той бил бясно влюбен в Симона Тодорова /22г./ и не можел да одобри, че тя се среща със доста по-възрастния предприемач Коста Николов – Миджурина, написа Блиц.

Симона се оплаквала на Михаил, че Миджурина я тормози, само че в това време я харесва като жена. Казвала му, че я кани на вечери и че се държи благо с нея, когато реши.
 
Михаил няколко пъти я предупреждавал да отреже мераците на бизнесмена, само че тя не го направила и той безусловно откачил, когато схванал че ще върви на вечеря надали не като половинка на хазартния необут.
 
Любовният триъгълник бил факт от месец май тази година.
 
Заради буйната си обич към Симона, Михаил Станчев умъртвил Миджурина. Той отворил вратата на първокласния „ Мерцедес ”, в който предприемачът чакал Симона и стрелял в него от упор. После стрелял и в Симона. Отзад в тузарския автомобил било семейство от Сливен.
 
Момичето е в кома, в тежко положение е в Бургаската болница, споделиха лекарите от УМБАЛ.
 
Михаил Станчев е разведен, има една щерка. Той е бил хванат в автомобила си „ Опел Корса ”, до момента в който се опитвал да избяга от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Не е оказвал опозиция и непринудено е предал оръжието си – револвер „ Макаров ”
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР