37-годишната многодетна майка Лаура Робинсън Грифин от Южна Каролина за

...
37-годишната многодетна майка Лаура Робинсън Грифин от Южна Каролина за
Коментари Харесай

Многодетна майка в САЩ уби 4-метров алигатор за храна на семейството ѝ

37-годишната многодетна майка Лаура Робинсън Грифин от Южна Каролина за първи път ловува алигатори и е застреляла 4-метрово влечуго, оповестява Miamiherald.com. " Постоянно ме питат дали съм била уплашена. Разбира се, че бях уплашена ", споделя дамата.

Американката прекарала два часа в търсене на див звяр в блатото. Грифин закачила плячката си с кука за улов на алигатори. Влечугото обаче се измъкнало и се върнало единствено час по-късно. Вторият път, когато ловците нахлузили три куки в крокодила, едвам тогава съумели да го извадят на повърхността.

" Нашата лодка беше пет метра. Когато алигаторът се появи на повърхността, видях, че е съвсем толкоз огромен. Застрелях го три пъти. За да го сложите на лодка, би трябвало да сте сигурни, че е мъртъв ", спомня си Грифин.

Тя отбелязва, че възнамерява да изяде плячката си. Според Грифин крокодилското месо е задоволително за една година.



Обърнете внимание, че управляващите в Южна Каролина провеждат лов на алигатори годишно, с цел да наблюдават броя им. Тази година най-големият е бил убит от майка на доста деца. Година по-рано ловците са умъртвили алигатор, който е дълъг 26 сантиметра.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР