37-годишната касиерка, предала торбите с пачките на мнимия охранител, е

...
37-годишната касиерка, предала торбите с пачките на мнимия охранител, е
Коментари Харесай

Касиерка с дълъг стаж се издънила в Монтана

37-годишната касиерка, предала торбите с пачките на мнимия охранител, е била дълготраен чиновник на хипермаркета в Монтана. Жената непринудено предала торбите, а той си тръгнал несмущаван с близо половин милион лв..

Обирът станал измежду бял ден, час откакто магазинът отворил порти. Измамникът не е бил маскиран, влезнал през един от страничните входове на магазина, показал се за чиновник на инкасо компанията и изискал оборота. Касиерката му дала 450 000 000 лв. в чувалчета.

„ Един е взел парите. Колко са били извън, това е в развой на изясняване”, съобщи наблюдаващият прокурор Ралица Петкова.

Служителите подали сигнал за обира към 2 часа по-късно. По неофициална информация са правили лично следствие, само че без резултат. Чак тогава извикали полицията, оповестява Нова телевизия.

Наблюдаващият прокурор изясни, че има частични видеозаписи.

От магазина отхвърлиха коментар, само че оповестиха, че в нито един миг клиентите и чиновниците не са били застрашени. Въпреки това взели спомагателни ограничения за сигурност.

Според Българската камара за защита и сигурност има пропуски и от страна на охранителната компания и от страна на магазина.

Според инкасо компанията, мъжът, който е взел парите, не е носел тяхната униформа. Как тъкмо служителката се е заблудила и има ли забъркани вътрешни лица полицията занапред ще обяснява.

Полицията към този момент има изложение на мъжа. Три полицейски ръководства работят по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР