37-годишната блондинка се ядоса на хейтърите, които я наричат „луда“

...
37-годишната блондинка се ядоса на хейтърите, които я наричат „луда“
Коментари Харесай

Клои Кардашиян: Не се е налагало да лягам повторно под ножа

37-годишната русокоска се ядоса на злобарите, които я назовават „ луда “ поради прекомерната й пристрастеност към естетичната хирургия.

Хейтърите настояват, че Клои е направила 12 пластични интервенции на лицето си, само че Кардашиян побърза да отхвърли тези клюки.

Телевизионната звезда увери, че е претърпяла единствено една пластична интервенция. Преди няколко години по-малката сестра на Ким Кардашиян е трансформирала носа си. Тя признава, че резултатът й е харесал, само че е на мнение, че прекаляването с пластика е рисково. Клои не крие, че си е правила ринопластика, тъй че обвиняванията за голям брой интервенции са обидни за нея.

„ Преди се тревожех доста какво споделят хората за моите 12 интервенции на лицето. Коригирах само носа си и не го укривам. Би било неуместно да мълча за това, което съм правила по лицето си, тъй като резултатът е изтъкнат. Ако би трябвало да съм почтена, мненията ме наскърбяват. Не разбирам за какво хората си мислят, че съм трансформирала тотално лицето си “, сподели Клои.

Външният тип на телевизионната звезда се промени през последните години. Кардашиян съумя да смъкна повече от 14 кг с помощта на ежедневните тренировки. Тя разказа своето предизвикателство в книгата „ Силните наподобяват по-добре голи “.

„ Не желая да неистина почитателите си. Не желая да неистина никого. Имах една пластична интервенция. Не се е налагало да лягам наново под ножа. Но външният ми тип е доста по-често подложен на критика, в сравнение с останалите. Не знам, може би това е ориста на по-малката сестра, само че ви апелирам да спрете да го вършиме. Ние сме разнообразни персони, изглеждаме по този начин, както ни харесва “, сподели Кардашиян.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР