37-годишна пияна софиянка помля с автомобил "Мицубиши Каризма" 4 паркирани

...
37-годишна пияна софиянка помля с автомобил "Мицубиши Каризма" 4 паркирани
Коментари Харесай

Пияна софиянка помля 4 коли в къмпинг Каваци и опита да избяга

37-годишна пияна софиянка помля с автомобил "Мицубиши Каризма " 4 паркирани коли на къмпинг "Каваци " край Созопол и се опита да избяга, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.В Районно ръководство - Созопол е получено известието за пътния случай, провокиран от лекия автомобил, който е с плевенска регистрация и е напуснал местопроизшествието. Своевременно е локализирано местонахождението на автомобила, като той е спрян за инспекция на пътя от к-г "Каваци " към Созопол. Установено е, че "Мицубиши "-то е ръководено от 37-годишната Д.Г. от софийското село Волуяк.
Дамата е тествана за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел - 1,53 промила. Отказала е да даде кръвна проба за проучване. Задържана е за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Това е втори сходен случай за това лято с жена зад кормилото под въздействие на опиум. В началото на сезона пловдивчанката Габриела Медарова блъсна 10 паркирани коли в Пловдив, като в кръвта й бяха открити следи от опиати и алкохол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР