37-годишен мъж е арестуваният за показното убийството в Слънчев бряг

...
37-годишен мъж е арестуваният за показното убийството в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Убиецът на Коста Николов е задържан, стрелял от ревност

37-годишен мъж е задържаният за показното убийството в Слънчев бряг на хазартния необут - Коста Николов по прякор Миджурина. Основната версия за стрелбата е закононарушение от ревнивост. Това заяви в Несебър основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Извършителят е арестуван към 2.00 часа сутринта на граничен пункт " Лесово " при опит да напусне страната.

 
55-годишният предприемач от Нова Загора беше убит с три патрона в главата на основния път в Слънчев бряг на 2 юни вечерта. Убийството е осъществено, до момента в който Коста Николов е бил в персоналния си автомобил " Мерцедес ", дружно с 22-годишната си другарка и служителка в една от игралните зали на починалия. Тя е тежко ранена в главата и сега е в настанена в университетската болница в Бургас в сериозно положение, с заплаха за живота.
 Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов БГНЕС
По думите на комисар Маринов, закононарушението е осъществено хладнокръно и с особена свирепост. Той похвали чиновниците на Областната дирекция на полицията в Бургас за бързата реакция при разкриването на причинителя.
 
" Става въпрос за неизяснени персонални връзки сред 22-годишната жена и задържания. Те са се познавали от месец и евентуално е имал усеща към нея. Той е с чисто престъпно минало. Притежава законно оръжие като лице, което работи с парични средства ", заяви още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.-->

 
По време на стрелбата в мерцедеса на Коста Николов е имало още двама души. Те не са потърпевши и са директни очевидци на закононарушението.
 
На арестувания ще бъдат повдигнати обвинявания за ликвидиране и опит за ликвидиране. Държавното обвиняване ще изиска непрекъсната мярка " задържане под стража ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР