37-годишен жител на село Капитан Петко е задържан в полицейското

...
37-годишен жител на село Капитан Петко е задържан в полицейското
Коментари Харесай

Мъж зашлеви шамар на заместник-председател на СИК в Шуменско

37-годишен гражданин на село Капитан Петко е арестуван в полицейското ръководство в Шумен за безчинство против заместник-председател на изборна секция, съобщи NOVA.
Малко след 10 часа полицейски чиновник, зает с защита на секция в селото подал сигнал на мобилен екип за зародило напрежение в помещението за гласоподаване. По негови данни сред гражданин на селото и член на секцията зародил спор на висок звук. На място незабавно е дошъл преносим екип.
Изяснено е, че в секцията е влезнал да гласоподава 37-годишен гражданин. Докато си изчаквал реда за гласоподаване чул, че заместник-председателят на комисията прави забележка на различен гласоподавател, който съпровожда майка си и ѝ давал инструкции по какъв начин да гласоподава.
Мъжът му споделил да не прави забележки на хората в селото, обменили си реплики, след което 37-годишният блъснал пестник на заместник-председателя на изборната комисия. Той е напуснал помещението и се е отправил в незнайна посока.
Извършителят е открит и арестуван за период до 24 часа в районното ръководство в Шумен. След задържането му е обезпечена опция да упражни своя избор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР