37 души са загинали при пожар в търговски център във

...
37 души са загинали при пожар в търговски център във
Коментари Харесай

След жертвите от наводненията на Филипините: Десетки загинали при пожар в мол

37 души са починали при пожар в търговски център във филипинския град Давао нощес. Това заяви асистент кметът Паоло Дутерте, наследник на президента на страната Родриго Дутерте, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пристигналият на място представител на противопожарната работа разгласи, че възможностите тези 37 души да са оживели са нулеви, съобщи във Facebook Паоло Дутерте.

Пожарът е почнал в събота сутринта локално време в четириетажната постройка. Събралите се хора са попаднали в капан, заяви Ралф Каной, локален служител на реда. Той допълнии, че пожарът е траял часове.

Огънят е избухнал на третия етаж, където са се продавали текстилни, пластмасови и дървени артикули, които се гасят мъчно.

Президентът Родриго Дутерте беше кмет на Давао в продължение на две десетилетия и продължава да живее в града. Снощи той посети мястото на пожара, с цел да изкаже състрадание на околните на жертвите. 

Трагедията се разигра, до момента в който страната към момента се бори с последствията от тежките наводнения от последните два дни. Броят на жертвите към този момент доближи 200, като към момента има хора в неопределеност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР