367 служители от дружествата на ЧЕЗ България участваха в проекта

...
367 служители от дружествата на ЧЕЗ България участваха в проекта
Коментари Харесай

Успешно завърши проектът Уча и се развивам в ЧЕЗ

367 чиновници от сдруженията на ЧЕЗ България участваха в плана „ Уча и се развъртвам в ЧЕЗ “ за повишение на професионалните и основните компетентности на заетите.

Проектът продължи 16 месеца и се реализира по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, съфинансирана от Европейския обществен фонд на Европейския съюз.

Целта на плана, чието осъществяване стартира през март 2018 година, бе да увеличи равнището на подготвеност на чиновниците и да сътвори условия за устойчива претовареност посредством даване на профилирани познания, умения и компетентности, което в последна сметка води до повишение на личностната мотивация и удовлетворението на чиновниците и усъвършенства продуктивността и конкурентоспособността на фирмите. Обученията се организираха в София, Благоевград, Плевен и Монтана. Уменията си по компетентност заваряване усъвършенстваха 78 участници, по електроенергетика 17 участници, по маркетингови изследвания – 22 участници. Проведени бяха и образования за възстановяване на цифровите компетентности на 200 чиновници, а на чуждоезиковите умения – на 50.

„ Нашата цел като шеф е да осигурим подобаваща среда и да дадем благоприятни условия за професионално и личностно развиване. Вярваме, че това е най-сигурният път за реализиране на стратегическите цели на сдруженията в България “, съобщи Душан Рибан, основен действен шеф на ЧЕЗ България.

„ Като един от най-големите работодатели в страната се гордеем с инвестицията в знанието, квалификацията и развиването на чиновниците ни, по тази причина ще продължим самодейността и ще надграждаме знанията и уменията на хората си, следвайки стратегиите си за учене през целия живот. “, добави Евгения Накова, шеф „ Човешки запаси “, ЧЕЗ България ЕАД.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР