3600 души са заразени с за едно денонощие в ,

...
3600 души са заразени с за едно денонощие в ,
Коментари Харесай

Без строги Covid мерки в Гърция

3600 души са инфектирани с за едно денонощие в, съобщи БНР.

Въпреки това гръцкото държавно управление не възнамерява да вкара, макар растящия брой на новозаразени с ковид. Това съобщи министърът на туризма Харис Теохарис. Властите оповестяват, че се ускорява контролът на полицията в туристическите региони.

Вече затварят заведения, които имат повече клиенти от допустимия брой, и не съблюдават ограниченията.
 Гърция стартира да имунизира против ковид деца от 12 до 15-годишна възраст Гърция стартира да имунизира против ковид деца от 12 до 15-годишна възраст
Гърция стартира да имунизира деца сред 12- и 15-годишна възраст през идващите дни. Клиниките за лекуване на пациенти с Коронавирус, които бя...

Наложените не доведоха до резултат, разясняват медиите. Местната власт на островите желае повече надзор, само че не и строга карантина.

Според лекарите в последните дни огнища на бързо разпространяване на Делта разновидността са островите и детските лагери.

Остров Кастелоризо, където всички поданици са имунизирани и няма инфектирани с вируса, се трансформира в международен шлагер за туристите. Всички хотели са резервирани изцяло и за септември.

След митингите в Гърция против наложителното имунизиране министър председателят Кириакос Мицотакис заяви в Народното събрание, че няма да задължават учителите да се ваксинират.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР