36 специализирани машини, 600 тона сол, 400 тона пясък, 2000

...
36 специализирани машини, 600 тона сол, 400 тона пясък, 2000
Коментари Харесай

Общината се стяга за зимата! Вижте как ще се бори със снега тази година!


36 профилирани машини, 600 тона сол, 400 тона пясък, 2000 литра Верила- Антилед,150 тона луга има разполагаем консорциум "Титан " за поддържането на улиците в града при снеговалеж.

За общинската пътна мрежа и кварталите се грижи компания "Чистота ". Дружеството разполага с 24 профилирани машини, 233 тона сол, 510 тона пясък и 40 тона луга, с които да обезпечи естественото напредване при утежняване на метеорологичните услови.

Предвидено е при изключителна конюнктура да бъдат мобилизирани още машини и личен състав.

При натоварен снеговалеж и усложняване на ситуацията общинското дружество "Транспорт&quo t; ще прави непрекъснато видеонаблюдение на пътищата и кръстовищата в Бургас. Информацията ще бъде излъчена на спешните щабове. Експертите ще наблюдават за рискови дървета и при потребност те ще бъдат премахвани. Репатриращите коли също ще се употребяват при нужда. С тях ще се отстраняват коли, които са паркирани на рискови места или пречат на разчистването на улиците.

При нужда високопроходима техника на "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " ще се употребява за обезпечаването на помощ на хора в мъчно налични места.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР