36 мъже от цяла България ще играят в турнира Santa

...
36 мъже от цяла България ще играят в турнира Santa
Коментари Харесай

Рекорден брой тенисисти в турнира на Weekend Tour в Созопол

36 мъже от цяла България ще играят в шампионата Santa Marina Open I, проведен от любителската тенис и СПА верига Weekend Tour тази събота и неделя. Надпреварата е с най-големи обичаи в тенис центъра във ваканционното населено място, което от години семейства на национални и интернационалните шампионати. Weekend Tour дебютира в Санта Марина през далечната 2013-та, и се връща на брега на Черно море два пъти в годината. И през 2018 тук ще дойдат някои от най-хубавите дилетанти от страната. Те ще играят минимум по три мача, а дружно с тях ще бъдат околните и приятелите им. В свободното от тенис време всички ще могат да се отдадат на релакс или да гледат мачовете от шампионата на Международната федерация по тенис „ Санта Марина Къп “, който се организира по същото време в комплекса.

Най-сериозните любимци за купата при мъжете са Георги Митрев (Сандански), Едиз Батран (София),Стоян Мирев (Търговище), Красимир Минтов и Мариан Стоянов (Казанлък). В петък ще се проведат тренировките на грийн сет кортовете, а състезателите ще имат опция да се климатизират. В събота стартират мачовете в групите, а в неделя ще се играят финалите.

За пръв път през тази година Weekend Tour провежда специфичен тенис лагер за начинаещи и напреднали, а искащите към момента могат да се запишат. Той ще помогне на дребни и огромни да изградят добра основа на играта за къс интервал от време, а за напредналите ще обезпечи интензивни тренировки. С участниците ще работи лицензиран треньор, като курсът ще включва тактически извършения, игрови обстановки и тренировки за физическа устойчивост. За всички записали се има обезпечени 10 часа игра в групи до 4 души, а в края на лагера ще могат да разиграват, да извършват сервис и да означават точки.

Специален бонус за участниците в Santa Marina Open I е опцията да тестват в петък най-новите модели на ракетите Wilson. Марката е спонсор на конкуренцията и ще даде за шампионата в Созопол ракетите, с които играят Григор Димитров и Роджър Федерер.

От Weekend Tour оповестяват, че към този момент е отворено записването за идващите шампионати от календара на веригата – Uva Nestum Open (турнирът ще се организира от 1 до 3 юни в Гоце Делчев) и Green Life Tennis Holiday (25 юни – 1 юли, Каваци). Повече информация за веригата и за идните шампионати може да намерите на уеб страницата на Weekend Tour.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР