36 мача, 8 гола и 2 асистенции. Това е равносметката

...
36 мача, 8 гола и 2 асистенции. Това е равносметката
Коментари Харесай

Гремио тъгува за нападател на Левски

36 мача, 8 гола и 2 асистенции. Това е равносметката на Рикардиньо в един от най-големите клубове на Бразилия - Гремио. Именно оттова той бе притеглен на " Герена ". Но след съществени пазарлъци. В последна сметка бразилците оповестиха, че са приели офертата на " сините " за него, само че пък се похвалиха, че са захапали сериозен къс от възможната му продажба в различен клуб.

За нападателят това бе късмет за повторно да се опитва на континента, отбелязва " Мач Телеграф ". Преди това изкара прочут интервал като преотстъпен в Маритимо, където даже влиза в полезрението на Лудогорец. Сега обаче не става въпрос за наем, а за трансфер. И за него има единствено веднъж - да пробие в Левски. Иначе би трябвало безславно да се прибере в родината си, където надали ще се радва на интерес от страна на сериозните клубове. Това значи, че би трябвало да рита и съвсем без пари.
 Попето и компания провокираха възторг в учебно заведение в Пазарджик
Попето и компания провокираха възторг в учебно заведение в Пазарджик

По остаряла българска традиция, футболистите на Левски бяха посрещнати от възпитаниците на учебното заведение с вкусна питка с мед

Рикардиньо предстоящо стартира мъчно на " Герена ", както мнозина преди него. Но със стоплянето съумя да се пробуди. 3 гола и 2 асистенции! Това е равносметката му от последните три срещи на " сините ". При това за 448 минути на терена, в случай че продължи в това движение, то сигурно ще притегли вниманието на сериозните клубове от континента. А от времето на Гарра Дембеле в Левски няма таран, който да е правил това.

В момента обаче Рикардиньо е на гребена на вълната в родината си, където почитателите на Гремио цъкат език и регистрират положителното му показване досега със синята фланелка.

" Може и да не се движи доста, само че се намира на точното място ", регистрира пред " Мач Телеграф " един от именитите нападатели в предишното на отбора - Михаил Вълчев. Именно от подобен човек имаха потребност " сините " - потребител, който около головете си може да им донесе и доста пари.
 Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неловко да ти стане
Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неловко да ти стане

Тя не счита, че това е мотив за хвалба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР