36-годишният строителен предприемач Тургай е загиналият при зверската катастрофа на

...
36-годишният строителен предприемач Тургай е загиналият при зверската катастрофа на
Коментари Харесай

Със сетни сили умиращият край Айтос Тургай направил нещо невероятно

36-годишният строителен бизнесмен Тургай е починалият при зверската злополука на пътя сред Айтос и Карнобат. Той е пътувал във съдбовния Мерцедес МЛ с 33-годишната си брачна половинка, когато изгубил надзор над возилото и в региона на заведението „ Малкия бекир “ излязъл от пътя и се забил в дърво.

Ударът е бил нечовечен и от лявата страна на джипа, Тургай е умрял на място, само че с последните си благоприятни условия е направил по този начин, че да промени оптимално траекторията на джипа, с цел да даде шансове на брачната половинка си да оцелее, написа Флагман.бг.

И съумял – тя е съвсем невредима след тежката злополука. Лекарите установили единствено повърхностни пострадвания, като тя е откарана от местопроизшествието за спомагателен обзор.

Жители на село Тополица разкриха, че Тургай имал прелестно семейство с две деца.

36-годишният мъж бил наивник, извънредно работлив и през годините съумял да се наложи като един от най-хубавите строители в селото. Помагал на всички със знанията и уменията си. Той и фамилията му живеели в къща в селото.
Айтоското село Тополица не може да повярва към този момент няколко часа, че техният съселянин – 36-годишният Тургай Ферад Джевдет е умрял.

„ Тургай беше страховит човек, от две години работя във компанията му, той е най-коректният шеф, който може да съществува. Обичаше доста брачната половинка си и двете си деца.

Още не мога да допускам, че го няма. Тази заран двамата пихме кафе, щяхме да работим, само че поради неприятното време се отказахме”, сподели чиновник на Тургай във компания „ Поли терм” ЕООД.

Компанията се занимавала с слагане на топлоизолации. В нея работели сред 10 и 15 души, на които Тургай плащал най-високите заплати в Тополица и близките села.

Той има две деца. Момченцето му тази година е възпитаник в първи клас, а момиченцето е на 2 годинки.

Тургай е пътувал към Карнобат със брачната половинка си Йокуш. Неговите съселяни са безапелационни, че той е добър водач, нямал нарушавания и доста рядко си разрешавал да кара с превишена скорост.

Недоумяват по какъв начин се е стигнало до нелепия случай.

Според полицейската сводка, ПТП-то е след изпреварване и прибирана в личната лента. Не е изключено повода да е аква планинг или грапавина по пътната настилка, която да е преобърнала джипа му и да го е забила в крайпътно дърво.

Мерцедесът се е блъснал откъм шофьорската врата и Тургай е умрял на място. Съпругата му Йокуш е в бургаската болница с леки пострадвания, следва да бъде изписана до часове.

Децата на Тургай към момента не знаят за нещастието, бабата и дядото са ги изолирали за няколко часа, до момента в който намерят подобаващ метод да им оповестят, че татко им към този момент не е сред живите.

Цялото село Тополица се кани да изпрати Тургай до безконечния му дом, локалните са безапелационни, че той оставя светла следа и е образец за подражателство.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР