36-годишният бивш общински съветник от РЗС Давид Пламенов Бонев върви

...
36-годишният бивш общински съветник от РЗС Давид Пламенов Бонев върви
Коментари Харесай

Политик мами с крипто като Ружа Игнатова! Вижте Давид Бонев и ментето ZEXY

36-годишният някогашен общински консултант от РЗС Давид Пламенов Бонев върви по стъпките на критоизмамницата Ружа Игнатова, гласи скандална информация, от която би трябвало да се поинтересуват Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Тарикатът от Радомир подвел десетки „ вложители ” да вложат големи суми в неговата криптовалута ZEXY, след което липсващ с парите.

Ето цялостния текст на сигнала:

Искам да ви оповестя за машинация, направена от човек на име Давид Пламенов Бонев, която на процедура е като една цифрова пирамида, където хората вкарват пари, само че след това не получават нищо.

Г-н Бонев (както държи да го наричат) е много прочут в българския елит и най-много в крипто общността. 36-годишният лъжец е наследник на небезизвестния Пламен Бонев, някогашен притежател на „ Радомир Метал индъстрийз ”. Давид има политическа кариера – бил общински консултант и лидер на листата на РЗС в Перник.

Всичко стартира началото на 2024 година Давид Бонев и неговият екип сътвориха група в обществената платформа discord.com с името „ BoneV Academy “. В началото групата имаше за цел да образова хората по какъв начин да търгуват и влагат на крипто пазара за бързо и елементарно замогване.

Всеки ден въпросното лице качваше клипове на скъпи коли, яхти и частни самолети и твърдеше по какъв начин той самият е почнал от нулата и всеки може да го реализира, стига да следва препоръките му.

Впоследствие Бонев и екипът му сътвориха крипто валута с името „ ZEXY “. Започнаха да убеждават членовете на „ академията “ (от които бях и аз самият) да купуват въпросната валута. Рекламната акция и обещанията бяха огромни, Бонев всеки ден правеше клипове и ни убеждаваше по какъв начин би трябвало да купим тази криптовалута с цел да забогатеем.

За по-малко от седмица се събрахме огромна публика от хора и почнахме да купуваме. Нещата вървяха добре, до момента в който не бяхме безусловно излъгани!

Въпросната машинация в крипто бранша се назовава „ RUGPULL “, ще се опитам в резюме да ви обясна какво значи: Rugpull е тип машинация в света на криптовалутите. Давид Бонев и екипът му основават нова криптовалута (ZEXY) и убеждава хората да влагат в него, обещавайки огромни облаги.

Когато съберат задоволително пари от вложителите, основателите на плана внезапно изтеглят всичките средства и изчезват, оставяйки вложителите без нищо. Това е като да издърпат килима отдолу под краката ти – отсам идва и името „ rugpull “ (буквално „ дърпане на килима “).

Това се случи с мен и много наши сънародници преди към седмица, когато Давид Бонев и екипът му дръпнаха всичките средства вкарани във валутата и ни оставиха без нищо.

Прилагам линкове за повече информация.

Discord.com на Бонев Академи

https://discord.gg/bonevacademy

https://coinmarketcap.com/currencies/zexy/

Прилагам обществените мрежи на Давид Бонев, където може да видите клиповете и видеата.

@davidbonev0

 

https://www.instagram.com/david.bonev/?hl=de

Автор: narod.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР