36-годишната Тръмп Тауър не издържа проверката на времето и е

...
36-годишната Тръмп Тауър не издържа проверката на времето и е
Коментари Харесай

Тръмп Тауър - най-малко желаната луксозна сграда в Ню Йорк

36-годишната " Тръмп Тауър " не устоя инспекцията на времето и е оповестена за една от " минимум мечтаните " първокласни здания в Манхатън, чийто поданици жителите биха предпочели да продават жилищата си на загуба вместо да продължат да ги населяват.
Има ли това нещо общо с името? Очевидно има доста общо, съгласно информация на Bloomberg, написа БГНЕС.
Сградата, избрана от People Magazine като " несъизмеримо обилна " и гореща точка за " богатите на нефт араби " и " паралии европейци " като Ротшилд в ранните си дни, се бори да задържи притежателите на парцели през последните години, макар че се намира в гъсто обитаем регион на Манхатън в Ню Йорк. Bloomberg оповестява, че степента на претовареност на кулата е спаднала от 99% на 83% единствено за 7 години, което е два пъти по-високо от междинния спад за Манхатън.
Въпреки че историята на жителите на " Тръмп Тауър " включва Джони Карсън, Стивън Спилбърг, Лиза Мари Пресли и даже Майкъл Джексън, парцелът се възприема по-скоро като мястото на Тръмп за среща на екипа на президентската му акция през 2016 година с съветската адвокатка Наталия Веселницкая.
" Никой не желае парцел в тази постройка. Името на постройката се трансформира в проблем ", споделя Майкъл Склар, някогашен притежател на апартамент.
Няколко жилището са продадени с повече от 20% загуба. Освен това през последните години на процедура постройката не е ремонтирана.
Въпреки това, екипът на акцията на Тръмп за президент за 2020 година неотдавна е попълнил част от свободното пространство, като е похарчил близо 900 000 $ за наеми на пространства в " Тръмп Тауър " през последните две години, съгласно документи на Федералната изборна комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР