36-годишната Меган Маркъл – любимата на 32-годишния принц Хари e

...
36-годишната Меган Маркъл – любимата на 32-годишния принц Хари e
Коментари Харесай

Красавицата Меган - любимата на принц Хари

36-годишната Меган Маркъл – обичаната на 32-годишния принц Хари e американска актриса. Известна е с ролята си в сериала " Костюмари ". Става международна сензация, откакто английският принц Хари публично удостовери връзката им.

Меган Маркъл е родена на 4 август 1981 година в семейство на клиничен терапевт и основен осветител. Тя прекарва детството си в Лос Анджелис. Учи в девическо католическо учебно заведение, след което влиза в Северозападния университет в Илинойс.

Според информация на разнообразни издания принцът е направил предложение за брак на обичаната си до момента в който двамата са били на пътешестване в Африка. Малко по-късно се появи информация, че английският принц е срещнал неговата годеница с баба му - кралица Елизабет Втора.

За връзките посред им Меган споделя пред Vanity Fair: " Ние сме същински щастливи и влюбени ".

Американската актриса, която изгря на корицата на новия брой на списанието, в никакъв случай преди не е говорила обществено за връзката си с петия по ред кандидат за английската корона.

Меган обаче е безапелационна – държи любовта й с Хари да стои надалеч от медийните прожектори. „ Ние сме влюбена двойка. Ще пристигна времето, когато ще излезем обществено, с цел да се представим като такава, ще разкажем нашата история. Но в този момент е единствено нашето време. То е толкоз особено “, споделя тя пред изданието. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР