36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская загуби съдебното си дело

...
36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская загуби съдебното си дело
Коментари Харесай

Жена загуби 823 000 долара заради една снимка с коледна елха

36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская загуби правосъдното си дело против застрахователната компания RSA Insurance, откакто съдът видя нейни фотоси от съревнование по мятане на коледна елха през януари 2018 г. 

Съобщава се, че Грабская е подала иск за 823 000 $ за пострадвания, които тя е претърпяла при автомобилна злополука през 2017 г. Жената твърди, че вследствие на случая страда от хронични болки в гърба и врата, не може да подвига тежки предмети, а от време на време даже би трябвало да й носят медикаменти в леглото.

По време на правосъдно съвещание във Върховния съд на Ирландия обаче бяха показани фотоси и видеоклипове на Камила на съревнование по мятане на 5-футова коледна елха през януари 2018 година, пише Business Insider. На оповестените фрагменти се вижда по какъв начин дамата интензивно люлее коледна елха и я хвърля толкоз далеко, че слага връх в съревнование за дами.

" Това е доста огромно естествено дърво и тя го хвърля без доста старания. Страхувам се, че би трябвало да заключа, че изказванията на ищеца са изцяло пресилени. Изслушването е прекъснато и искът на Грабская е отритнат ", сподели арбитър Кармел Стюарт.

Освен това делото включва и видеозапис на дамата, която си играе с куче в парк в продължение на 90 минути през ноември 2023 година

Адвокатската адвокатска фирма, представляваща ирландката, не отговори на молбите на репортерите за коментар.
 Дело със застрахователна компания, неистина в съда, съревнование по мятане на коледна елха, странности, Ирландия, вицове, правосъдни съвещания 36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская получи премия на надпреварата. Снимка: SWNS
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР