36-годишна лекоатлетка признава, че все още е девица. Лоло Джоунс

...
36-годишна лекоатлетка признава, че все още е девица. Лоло Джоунс
Коментари Харесай

Тази 36-годишна лекоатлетка е девица!

36-годишна лекоатлетка признава, че към момента е девственица. Лоло Джоунс шокира целия свят с признанието си, че не робува на съвременни стандарти, а се пази за брака, научи HotArena.

Лоло се е врекла на непоквареност поради надълбоко християнските си вярвания. От години американката се зарича да прави секс чак в първата си брачна нощ и до момента съблюдава обета си, написа „ България през днешния ден ”.

Джоунс направи признанията си по време на присъединяване в „ Биг Брадър ”. И призна, че не й е елементарно да си носи кръста.

„ Харесвала съм много мъже, само че нещата просто не се получават - споделя атлетката пред Тамар Бракстън.- Опитвала съм да излизам и с лекоатлет. Пробвала съм с хора от всевъзможни специалности. Не знам за какво Господ не ме е благословил със брачен партньор ”, споделя още тя.

Според Лоло, една от аргументите е прекомерно публикуваното разбиране, че през днешния ден всичко би трябвало да се случи тук и незабавно. „ Момчетата не желаят да чакат ”, споделя Лоло, която е някогашна международна шампионка.

„ Това постави завършек на доста връзки. Сърцето ми постоянно беше разбивано. Има и такива, които се шокираха, когато им кажех, че съм девствена или мислеха, че неистина. Други бяха шокирани или одобряваха това за предизвикателство.

Но по-късно си споделяха „ О, значи в дословния смисъл би трябвало да се оженя за нея ” и си потеглят ”, добавя още тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР