36-годишен сириец с адрес в Харманли се е опитал да

...
36-годишен сириец с адрес в Харманли се е опитал да
Коментари Харесай

Дрогиран сириец без книжка опита да подкупи полицай с 200 евро

36-годишен сириец с адрес в Харманли се е опитал да подкупи полицейски контрольор пред Районното ръководство в града. Това описа Димо Чобанов, шеф на " Пътна полиция " Хасково. Случаят е от преди два дни, когато мъжът е бил спрян за инспекция на пътя. При нея е открито, че той е недееспособен водач.

" И като го водят в Районното ръководство, той слага банкнота от 200 евро в джоба на младши контрольор ", уточни Чобанов по Нова телевизия.

При теста по-късно се открива, че мъжът е използвал метамфетамин. Той е арестуван и са  му формирани две досъдебни производства - за ръководство на МПС след приложимост на упойващи субстанции и за опит за рушвет. Случаят не приключва по този начин - при последвала инспекция в дома на сириеца органите на реда намират незаконни могранти.

Това обаче не е първият случай на чужденец, който предлага рушвет след пътно нарушаване. Предната седмица в Свиленград гръцки жител е бил хванат да кара с 1,51 промила. След като е бил заведен в Районното ръководство той извадил банкнота от 100 лв. и я оставил на бюрото на младшия контрольор.  

„ Явно към този момент имат боязън водачите от налаганите наказания и се пробват да се измъкнат от буквата на закона ", разяснява Чобанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР