36-годишен шофьор е с опасност за живота в разградската болница,

...
36-годишен шофьор е с опасност за живота в разградската болница,
Коментари Харесай

36-годишен с опасност за живота след челен удар при изпреварване

36-годишен водач е с заплаха за живота в разградската болница, откакто млад лидер подхванал рисково изпреварване и се блъснал челно в колата му. Тежкият случай е станал в неделя към 15,20 часа на пътя сред село Брестовене и град Завет, прецизират от полицията в Разград.

23-годишният Т.С. от село Сушево подхванал рисково изпреварване с колата си „ Ауди А3 ”. Младият лидер не отчел обстановката на пътя и се блъснал челно в правомерно движещ се автомобил „ Фолксваген Пасат ”. При удара потърпевш тежко лидерът му С.А. (36 г.) от силистренското село Грънчарово. Мъжът е със спукан далак, има провали и на други органи. За живота му се борят в разградската болница.
 Опасно изпреварване докара до тежка злополука, при която 36- годишен лидер е с заплаха за живота, а виновният за случая със строшен крайник и ръка. Опасно изпреварване докара до тежка злополука, при която 36- годишен лидер е с заплаха за живота, а виновният за случая със строшен крайник и ръка.
Заедно с него пътували още татко и наследник от село Черковна, които се разминали без тежки контузии.

Виновният за злополуката 23-годишен водач пък получил фрактура на ръка и крайник. Настанен е за болнично лекуване. От двамата водачи са взети кръвни проби за алкохол.

Пиян водач пък съумя да обърне колата си в крайпътна канавка на пътя Разград – Исперих. Произшествието е станало към 23,30 часа в неделя, когато 38-годишният М.Й. изгубил надзор над автомобила си „ Фолксваген Голф ”. Проверка на място посочила, че мъжът е карал с 1,53 промила и той бил арестуван в полицията, откакто имал шанса да се размине през контузии.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР