36-годишен рецидивист тормози и всява страх в жителите на софийското

...
36-годишен рецидивист тормози и всява страх в жителите на софийското
Коментари Харесай

В Световрачене протестират срещу пускането от ареста на мъж, биел и тормозел хора от селото

36-годишен рецидивист тормози и всява боязън в жителите на софийското село Световрачене. Те излязоха на митинг, съобщи

Системният гнет се показва в побой, закани и даже закани за ликвидиране. Вчера престъпно проявеният Венцислав Дамянов беше пуснат от ареста. Софийският градски съд промени мярката му в " домакински арест ". В претекстовете се показва, че има данни за закононарушение, само че не е ясно дали се отнася по тази причина, за което е упрекнат.

Според съда свидетелските показания не са задоволително безапелационни.

36-годишният мъж беше арестуван преди 10 дни в с. Световрачане, откакто преби шеф на ресторант и упражни експанзия по отношение на служителка в игрална зала в обитаемото място.

За това му бяха повдигнати обвинявания за побой и закани за ликвидиране. Ако бъде приет за отговорен го грози затвор до 6 години.

36-годишният рецидивист е показал, че мярката „ домакински арест " ще бъде извършване на друг от непрекъснатия му адрес. Криминално проявеният е показал адрес в с. Войнеговци.

Венцислав Дамянов, прочут още като Венци Боксьора, има богато престъпно минало - осъждан е за рушвет, за изнудване, за държане и разпространяване на опиати, за разнообразни закононарушения свързани с превоза.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР