36-годишен монтанчанин, заплашил да убие бившата си жена и опитал

...
36-годишен монтанчанин, заплашил да убие бившата си жена и опитал
Коментари Харесай

Тикнаха зад решетките 36-годишен монтанчанин, заплашил с убийство бившата си жена

36-годишен монтанчанин, заплашил да убие някогашната си жена и опитал се да избута колата й от пътя, ще търка наровете в зандана 3 месеца, научи организация BulNews. Решението е на магистратите от районния съд в града, които за последните няколко години са осъждали няколко пъти условно и на пробация нападателния мъж за разнообразни похищения над някогашната му.
Случката е станала към 20.40 часа на 1 август предходната година. Тогава Д.А. се е заканил с ликвидиране на някогашната си жена С.К., като й крещял „ Ще те убия теб, децата ти и родителите ти. Ти естествен метод на живот няма да имаш. Аз пребивавам, с цел да те съсипя. Няма какво да изгубвам. Ще те срина.”
Грозната сцена се разиграла на публично място - на кръстовището на бул. „ Христо Ботев” и ул. „ Климент Охридски” в града, до момента в който дамата и нейна другарка карали по-голямото й дете към болница, тъй като се чувствало зле. Докато били спрели с колата си на светофар, гневният мъж минал и почнал да им крещи и да ги заплашва, а като светнала зелената светлина дамата дала газ и се пробвала да се отърве от насилника.
Това още повече вбесило Д.А., който няколко пъти засякъл автомобила на някогашната си се опитал да я избута от пътя. Двете дами и детето се отърсвали от обезумелия мъж, едвам когато стигнали пред болничното заведение. Тогава майката незабавно алармирала на полицията за ужаса, който изживяла, и не след дълго Д.А. още веднъж бил изправен пред съда да дава отговор за дейностите си.
Всъщност експанзията на мъжа към някогашната му е подбудена от обстоятелството, че през 2014 година се разделили, а през 2016 година тя получила попечителството над детето им. От тогава мъжът почнал да я тормози.
Присъдата може да се апелира в окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР