36-годишен мъж, управител на популярно заведение в Бургас, е загинал

...
36-годишен мъж, управител на популярно заведение в Бургас, е загинал
Коментари Харесай

Управител на емблематичен ресторант в Бургас загина при нелепа катастрофа

36-годишен мъж, шеф на известно заведение в Бургас, е умрял при свиреп удар по пътя Средец-Бургас. По данни на полицията злополуката е станала към 12,45 ч. на 17 юли.

Тодор Арабаджиев бил зад кормилото на лек автомобил " Алфа Ромео 147 ", когато по неизяснени аргументи изхвърчал от пътя и се блъснал в дърво. От удара Арабаджиев умрял на място.

По информация на Флагман.бг той е чиновник на паметната верига Dock 5, която ръководи едноименния първокласен ресторант и най-голямата дискотека, намиращи се на територията на Морската гара в Бургас. От няколко месеца Тодор Арабаджиев е заемал високата позиция на шеф. Бил е извънреден експерт, упорит, който непрестанно се развивал.

„ Тодор от доста години се занимава с ресторантьорство. Работел е във висок клас заведения както у нас, по този начин и в чужбина. Дълги години е бил в София, само че преди няколко години се върнал, с цел да продължи кариерното си развиване в Бургас. Първоначално работеше като сервитьор в емблематичния ресторант DOCK 5 на Морска гара, а след това стана и шеф на заведението “, описаха негови сътрудници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР