36-годишен мъж от Стражица е задържан за нанасяне на телесна

...
36-годишен мъж от Стражица е задържан за нанасяне на телесна
Коментари Харесай

Баща нападна 12-годишен ученик в Стражица, подигравал сина му, че плаче като момиче

36-годишен мъж от Стражица е арестуван за нанасяне на телесна щета, откакто нападнал 12-годишно дете, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Случката се е разиграла през вчерашния ден в учебното заведение в Стражица. По първична информация причинителят е влезнал в постройката на образователното заведение, вдигнал и хвърлил на земята детето, по-късно му е нанесъл удар с крайник в региона на седалището.

По информация на локалната медия " Борба " пред проверяващите причинителят на побоя признал, че е татко на различен възпитаник от същия клас. Двете момчета се скарали и афектираният родител решил да накаже другото дете.

Според директорката на СУ " Ангел Каралийчев " Катя Петрова синът на нападателя търпял систематични насмешки от своите съученици, защото бил по-дребен и доста сензитивен. Обидата, провокирала реакцията на 36-годишния мъж, била, че синът му " плачел като момиче ".

Във второто междучасие в четвъртък момчето позвънило на татко си, че още веднъж го закачат. Затова той дошъл сърдит в учебно заведение.

" Обадил се е на защитата и е записан, че идва на среща при мен. Вместо това обаче отишъл в класната стая, с цел да отбрани сина си и да предизвести другото момче. Не го е тръшкал, нито го е удрял ", твърди директорката.

След намесата на полицията 36-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР