36-годишен мъж е задържан под стража от съдебната зала на

...
36-годишен мъж е задържан под стража от съдебната зала на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж за брутално изнасилване в Разградско

36-годишен мъж е арестуван под стража от правосъдната зала на Разградския областен съд, откакто е бил почетен митингът на Районната прокуратура против избраната от първата правосъдна инстанция мярка за неотклонение „ домакински арест “, съобщиах от прокуратурата.
На 30 септември в село в община Разград, обвиненият влезнал през нощта в дома на самотно живееща 62-годишна жена и я изнасилил брутално. 36-годишният Северин се гаврил с жертвата си няколко часа.
На сутринта, дамата съумяла да излезе от вкъщи си и да опише на своя съседка и на продавачка в магазина в селото за случилото се през нощта в дома й. Жените подали сигнал на незабавния телефон 112.
Образувано било досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член - обезчестяване със мощ и заплашване, и за нарушение неприкосновеността на жилище нощем.
След привличането му към наказателна отговорност, Районната прокуратура задържала до 72 часа насилника и внесла искане в съда за взимане на най-тежката мярка за процесуална насила - "задържане под стража ".
Районният съд обаче със свое определение му наложил „ домакински арест “, който е бил протестиран от прокуратурата. Обвиняемият е осъждан за блудничество през 2011 година Два дни, преди да извърши закононарушенията, се завърнал от чужбина, където работел.
Мъжът е с недовършен втори клас. Жертвата е била освидетелствана. Тя е с контузии по лицето и разкъсвания, породени при насилието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР