36-годишен баща е пребил жестоко 9-годишния си син. На 20

...
36-годишен баща е пребил жестоко 9-годишния си син. На 20
Коментари Харесай

Баща преби сина си с метален ръжен и го завърза на гробищата

36-годишен татко е пребил грубо 9-годишния си наследник.

На 20 декември 2017 година Христо Ангелов от село Житница схванал по телефона от шефа на ОУ " Хр. Смирненски ", че 9-годишният му наследник не слуша в учебното заведение и се закача със съучениците си.

След като детето се прибрало в дома си, към 16.00 часа на 20 декември 2017г., Ангелов го пребил. Първоначално го удрял с плесници, а в следствие взел железен ръжен и дървена пръчка. Пръчката счупил по време на побоия на пет места.

Побоят станал пред майката и двамата братя на детето.

След побоя бащата отвел детето до гробището на село Дуванлии, където го завързал босо за оградата и го оставил там.

Малолетният съумял самичък да се развърже. Случаен минувач го откарал в медицински пункт в село Калояново. Сега детето е в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, без заплаха за живота.

Пловдивската районна прокуратура е образувала бързо наказателно произвеждане против Христо Ангелов от село Дуванлии за задържане на малолетното му дете, оповестиха от прокуратурата. За сходно закононарушение бащата може да влезе в пандиза от 3 до 10 години.

Разпитани са майката на детето и всички очевидци на закононарушението. Назначени са съдебно-медицинска експертиза на детето и психиатрична експертиза на бащата.

Христо Ангелов е арестуван за 24 часа и следва искане за непрекъснат арест. За случая са известени и обществените служби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР