36-годишен българин е открит мъртъв при мистериозни обстоятелства в Брюксел.

...
36-годишен българин е открит мъртъв при мистериозни обстоятелства в Брюксел.
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на българин в Брюксел

36-годишен българин е открит мъртъв при мистериозни условия в Брюксел. За случая алармира майка му Елена Дочева във Фесбук. Синът й Искрен е бил открит мъртъв на 17 септември в гаража на китайското посолство в белгийската столица.

" Потърсиха ни от полицията, само с информация, че е умрял. От тогава стартира нашето вървене по тъгите, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от на никое място не получаваме никаква информация, нито подпомагане. Не знаем какво се е случило, по кое време се е случило и къде се намира тялото на Искрен сега. Умолявам Ви положителни хора, споделяйте и дайте публичност на този случай,моля Ви да успеем да разберем аргументите за гибелта детенцето ми! Семейството му сме унищожени от тъга и безпомощни! ", написа покрусената майка.

" За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 година в Брюксел при другарка, Екатерина Георгиева. На 15.09 тя споделя, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на пакистанци и оттогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 година ни потърсиха от районното ръководство в Чародейка, с цел да ни оповестят, че е умрял и няма никаква друга информация. "

Мъртвият мъж живеел от години в Германия, където работел като строител. Пред камерите на Нова телевизия майка му споделя, че за последно се е чула с него на 15 септември, два дни след заминаването му за Белгия. „ Каза, че има някакви проблеми, загатна за някакви пакистанци и търсеше помощ ”, разкрива Елена Дочева. След това към този момент няма никаква връзка с него, даже и през обществените мрежи и тя звъни на приятелката му в Брюксел, която й споделя, че го оставила на северната гара в града, където имал 7 часа престой до рейса му, с който щял да се прибира в Германия.

На 20 септмеври от русенската полиция уведомяват брата на Искрен, че е умрял. Причината за гибелта, съгласно информацията, която им била подадена от Интерпол е самоубийство.

Близките на мъртвия мъж изрично не имат вяра, че се е самоубил. Те недоумяват по какъв начин Искрен е попаднал в гаража на китайското посолство в Брюксел и се заричат, че няма да спрат да търсят истината за гибелта му.

От Министерство на външните работи оповестиха, че посолството ни в Белгия  работи по случая още от момента, в който е бил получен сигнала. Установен е контакт с локалните управляващи, отправено е питане към белгийската полиция  за приемане на повече информация и изясняване на събитията към гибелта. Към момента консулството ни в Брюксел чака информация от белгийските управляващи по случая.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР