36 000 лв. са необходими, за да може русенката Велизара

...
36 000 лв. са необходими, за да може русенката Велизара
Коментари Харесай

Животът на Велизара зависи от 36 хил. лева

36 000 лева са нужни, с цел да може русенката Велизара Георгиева да продължи химио- и лъчетерапията в университетска болница " КОЧ " в Турция, оповестиха нейни близки.

Велизара страда от рак на гърдата. Тъй като от същото заболяване е изгубила сестра си, оперирана в България, избира да се подложи на лекуване в турската болница. Операцията е осъществена в края на ноември предходната година. След оперативната намеса на всеки 3 седмици Велизара върви на химиотерапия. До момента е минала през две, на 31 януари следва третата, от общо осемте назначени процедури. След като премине през всичките химиотерапии, лекуването ще продължи с 40 лъчетерапии, ежедневно.

До момента Велизара и нейните родители са поели разноските по лекуването (операции на гърдите, биопсия и петскенер, както и генетично изследване), в размер на малко над 50 000 лв..

Необходими са още 36 000 лв., с цел да може Велизара да организира плануваното лекуване. За страдание, сега те са непостижими за младата жена и нейното семейство. Затова, дружно със свои близки и другари, провежда акция за набиране на нужните средства. Поставени са към 20 дарителски кутии в града. При всяко зрелище в операта на град Русе, другарка на Велизара ще стои с дарителска кутия в нейна поддръжка.

В момента Велизара учи " Социална педагогика " и мечтае да си открие лична фондация, с цел да оказва помощ на хора, минаващи по нейният път, борещи се с рак на гърдата.

Може да помогнете по следните способи:

Дарителска сметка:
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР