356 състезатели от 56 клуба са подали заявка за участие

...
356 състезатели от 56 клуба са подали заявка за участие
Коментари Харесай

Държавното първенство по кикбокс в Шумен стартира в петък, но без публика

356 състезатели от 56 клуба са подали поръчка за присъединяване в Държавното състезание по кикбокс в Шумен. Заради извънредно огромния интерес дуелите ще започват още в петък (5 -ти март ) , оповестиха от Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай . Надпреварата в жанр „ Лоу кик” слага началото на спортния сезон в атрактивния военен спорт на национално равнище. Тя ще продължи до 7 март (неделя). За 11 следващ път шампионатите като хазаин открива Семеен кодекс Шуменска цитадела .

Заради пандемията от COVID-19 Държавното състезание по кикбокс в Шумен ще се състои без аудитория и при спазването на всички ограничения от страна на присъстващите.

Двубоите ще се играят паралелно на два кръга. С 36 представители в другите категории ще излезе клубът-домакин. Шест от тях са деца.

„ Ние доста държим на децата. Искаме от дребни да ги научим да обичат и да се възхищават на българските герои, а те надалеч не са малко. Да излизат на кръга със самочувствието на победител, по този начин както нашите прародители са се борели за родината. Възпитаваме децата освен на кикбокс, а и на национализъм, тъй като съгласно нас това е от огромно значение за построяването на една персона. Колкото до ползата, той е доста огромен. Смятаме, че до момента не е имало съревнование от националния календар с толкоз поръчки. Постарали сме се, въпреки и без аудитория, да създадем една приятна и в това време стегната във връзка с организацията атмосфера за състезатели и треньори. Пожелавам на всички да излязат от кръга без травми и триумф!” – сподели за БККМТ старши треньорът и ръководител на Семеен кодекс Шуменска цитадела господин Галин Методиев.

Началото на квалификациите е в петък (5 март) от 16:00 часа.

ПРОГРАМА:

05.03.2021 година ( ПЕТЪК )

Пристигане и настаняване;

11:00 часа - Медицински обзор и кантар в зала „ Плиска “;

ПРЕДИМСТВО ЗА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ, В КАТЕГОРИИТЕ КОИТО ЩЕ съдебна експертиза ИГРАЯТ В ПЕТЪК (всички с 8 и повече човека)

14:00 часа – изтегляне на жребия и издание в работната група; изпращане по e-mail на участниците

16:00 часа - Начало на квалификациите.

06.03.2021 година ( СЪБОТА )

09:00 часа – начало на състезанието;

14:00 часа – Почивка

07.03.2021 година

07:30 – 08:30 часа – мерене на състезателите – зала „ Плиска “

09:00 часа – начало на надпреварата – финали; награждаване
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР