35% от жените и 1/5 от мъжете съжаляват за връзките

...
35% от жените и 1/5 от мъжете съжаляват за връзките
Коментари Харесай

Ето Защо Мъжете Не Изпитват Вина След Случайна Забивка

35% от дамите и 1/5 от мъжете съжаляват за връзките си за една нощ. Затова пък 60% от мъжете са съкрушени от това, че не са се възползвали от пропусната опция за секс. Това са открили учени от норвежския университет по естествени и механически науки след изследване измежду 263 души на възраст от 19 до 37 години, написа „Дейли Мейл“, представен от „Актуално.ком“.

Едва 30% от дамите и над 50% от мъжете не са съжалявали за решението си да прекарат нощта с чужд човек. И мъжете, както и дамите са съжалили за инцидентен секс, по време на който не са съумели да реализират оргазъм.

Почти 80% от дамите и единствено 40% от мъжете са били удовлетворени от решението си да не се подадат на импулса за инцидентен секс. Причината, най-вероятно е в това, че мъжете доближават до оргазъм по-често от дамите. Освен това дамите се тормозят да не забременеят или да не се заразят с венерически заболявания, както и са обезпокоени за репутацията си.

Резултатите може да бъдат обяснени и от позиция на еволюцията. Случайните връзки покачват възможностите на мъжете за бащинство, само че за дамите тази вероятност не е преференциална. Именно за това мъжете ги вълнува повече количеството на половите връзки, а дамите – качествата на сътрудниците.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР