35-годишният швед Маркус Нилсон, който е без отбор от октомври

...
35-годишният швед Маркус Нилсон, който е без отбор от октомври
Коментари Харесай

Пламен Константинов върна Маркус Нилсон във волейбола

35-годишният швед Маркус Нилсон, който е без тим от октомври предходната година, е новото попълнение в състава на Локомотив (Новосибирск).

Диагоналът, който за последно се състезава за Зенит (Санкнт Петербург) при започване на този сезон, ще играе за отбора воден от Пламен Константинов единствено в дуелите от Шампионската лига.

Миналата седмица Локомотив се раздели с немския диагонал Георг Грозер, който мина в Белогорие. От Белгород в Новосибирск пък дойде диагоналът на националния тим на Русия Максим Жигалов, само че той няма право да играе за Локомотив в евротурнирите.

Шведът към този момент е играл и то доста сполучливо за Локомотив (Новосибирск) през сезона 2012/13 и оказа помощ на отбора да завоюва Шампионската лига и даже бе определен за MVP на “Финалната четворка” в Омск. В Русия Нилсон е играл за още за Динамо-Янтар (2009/10) и Кузбас (2013/14).

Очаква се главен диагонал за Локо в Шампионската лига да играе капитанът Николай Павлов. Пламен Констанитнов към този момент класира клуба си за плейофите в Шампионската лига.

Любопитна детайлност е, че Пламен Константинов и Маркус Нилсон бяха съотборници в Ираклис (Солун) през 2009 година, в която спечилаха купата на Гърция и играха финла в Шампионската лига, който изгубиха трагично от италианския Тренто с 1:3 пред 12 000 фен в Прага.

Маркус Нильссон вернулся в «Локомотив» https://t.co/d5vNOm9648 pic.twitter.com/aVkGrdTmtU
— Спорт БО (@Sport_BO) February 23, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР