35-годишният руски фотомодел Галина Федорова се удави край бреговете на

...
35-годишният руски фотомодел Галина Федорова се удави край бреговете на
Коментари Харесай

Руски модел се удави край Сардиния

35-годишният съветски фотомодел Галина Федорова се удави край крайбрежията на Сардиния в събота, оповестява АНСА.

Тя е била с другар на гумена лодка, наета с цел да вършат фотоси по крайбрежието на Теулада. Това споделя оживелият, изваден от морето на края на силите си, откакто обезверено се е опитвал да доплува до острова. Лодката им се откъснала от котвата, откакто двамата скочили да се разхладят във водата и вълните я изхвърлили на скалите. Тяло на Галина било извадено безжизнено и изцяло голо от патрулна лодка на бреговата работа.

A post shared by (@galinamodel) on Aug 26, 2020 at 11:02pm PDT

Решението на прокурора на Каляри Енрико Лусу е да изземе фотоапарата, дрона и мобилните телефони, с цел да могат специалисти да прегледат в детайли фотосите и намерят удостоверение на версията на оживелия. Междувременно ще са нужни седмици за хистологичните проучвания на органи и тъкани, взети по време на аутопсията, осъществена от правосъдния доктор Никола Лениньо. Търси се отговор на въпроса дали дамата се е хвърлила във водата след приложимост на алкохол, защото лодката са открити бутилки. За момента остава обвиняване в непредумишлено ликвидиране, без да има вписани обвинени. Очаква се да се обясни динамичността на случая.

Според фотографа двамата се гмурнали във водата, с цел да се охладят, само че лодката се освободила от върха на котвата и се отдалечила. Той опитал да плува към брега, а младата жена – към лодката, само че безрезултатно.

A post shared by (@galinamodel) on Aug 29, 2020 at 11:53pm PDT

Руският модел Галина Федорова беше добре известна в мрежата с голите си фотоси, оповестени и на кориците на някои американски списания в европейските им издания, тъй че проверяващите наподобява не придават огромна тежест на обстоятелството че е била гола, когато е било открито тялото.

Confidence is not “they will like me ”. Confidence is “i’ll be fine, if they don’t ”. But if you like, follow me on Onlyfans) Link in bio!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР